Regulamentul

cursurilor de limbi străine

RegulamentNoi cei de la Linguastar suntem bucuroşi să vă însoţim în frumoasa călătorie a învăţării unei limbi străine. Şi pentru că ne-aţi ales ca furnizor de servicii, iată care sunt paşii pentru a putea studia alături de noi:

  • Primul pas: completarea formularului de înscriere
  • Cel de-al doilea pas: realizarea testului de plasare şi achitarea avansului de 50% din taxa de curs aferentă cursului pe care-l urmaţi
  • Cel de-al treilea pas: încheierea contractului de studiu

La înscriere vă rugăm să specificaţi detaliile cursului ales, opţiunile de studiu respectiv preţ, urmând ca la finalizarea înscrierilor să fiţi înştiinţat dacă grupa pentru care aţi optat se realizează sau nu. În cazul în care grupa nu se realizează, iar dumneavoastră nu optaţi pentru alt tip de curs, vă vom restitui avansul achitat.

Taxa de curs

Corespunde nivelului de studiu, limbii studiate precum şi modului în care studiaţi: individual, tandem, grupă mică sau grupă mare. Vă rugăm să consideraţi faptul că modificarea modului în care studiaţi presupune şi modificarea tarifului cursului. Taxa de curs se achită în două rate: 30% în avans înainte de începerea cursului şi restul până la cea de a doua şedinţă.

Test de plasare

Este necesară efectuarea testării nivelului de cunoştinţe pentru limba pe care vreţi să o studiaţi, pentru a vă putea încadra în grupa ce corespunde nivelului dumneavoastră. Testul se poate efectua on-line. După ce completaţi răspunsul la toate întrebările din test veţi primi în cel mai scurt timp prin e-mail informaţii despre nivelul la care va situaţi. Sau îl puteţi efectua la sediul nostru: Moţilor 44/4, situaţie în care o să fie nevoie să vă programaţi înainte.

Participarea la cursuri

Dacă pe măsură ce urmaţi cursul, consideraţi că dintr-un motiv sau altul nivelul sau ritmul nu corespund, vă rugăm să vă adresaţi trainerului pentru a găsi cea mai bună soluţie. Mutarea în altă grupă este posibilă doar dacă există o grupă formată pe acel nivel şi dacă sunt locuri disponibile. Schimbarea orei la care se desfăşoară cursul este posibilă doar în condiţiile în care tot efectivul grupei este de acord cu această modificare. Şedinţele la care nu participaţi sunt considerate pierdute şi veţi fi nevoiţi să recuperaţi siguri materia. Dacă însă veţi solicita expres realizarea şedinţelor, acest lucru se poate face doar individual şi contra cost. Preţul va fi cel stabilit pentru studiu individual. În cazul în care urmaţi un curs individual, puteţi anunţa cu 24 de ore înainte neprezentarea la curs, altfel contravaloarea serviciului se achită.

Evaluarea progresului

La începutul şi la finalul cursului veţi fi evaluat pentru a putea cuantifica progresul realizat. Certificarea participării la curs/absolvirii unui modul – se face la cerere prin acordarea unui certificat de participare, dacă aţi avut un grad de participare la cursuri de 80%.

 

Scrieţi-ne pentru a afla mai multe detalii sau pentru programarea cursului dumneavoastră on-line.

Înapoi la cursuri