Cursuri de limba română

pentru străini

Cursuri de limba română pentru străiniLinguastar are experienţă extinsă în organizarea de cursuri de limba română pentru cetăţenii străini. Fie că sunteţi începător sau avansat, că studiaţi în România sau doriţi să folosiţi limba română în viaţa profesională, în familie ori pur şi simplu v-aţi îndrăgostit de România, la Linguastar veţi găsi cei mai buni profesori de română. Iubim limba română aşa că vom încerca să vă facem şi pe dumneavoastră să o iubiţi.

În predare folosim elemente de cultură şi civilizaţie românească, simulăm situaţii din viaţa de zi cu zi, conversăm, redactăm şi bineînțeles nu lăsăm pe dinafară gramatica.

Lunar organizăm workshop-uri în cadrul cărora vom viziona filme româneşti şi ne vom familiariza şi mai mult cu elemente de cultură şi civilizaţie românească.

Calendarul cursurilor se pliază ca frecvenţă programului participanţilor. La fel luăm în considerare dorinţa de a studia individual, în tandem sau în grupe mici, respectiv mari.

Dacă doriţi o libertate mai mare în organizarea timpului alocat învăţării limbii române, Linguastar vă propune să urmaţi cursurile on-line, prin Skype. De acasă sau de la birou, din ţară sau din străinătate, în felul acesta nu veţi mai pierde nici o oră de curs, iar trainerii noştri vă vor oferi asistenţă pe tot parcursul studiului.

Înapoi la tipuri de cursuri