Cursuri de limbi străine

limbaje specializate

Cursuri de limbi străine - limbaje specializateLa cerere organizăm cursuri de limbaje specializate: limbaj medical, juridic, managerial/business în limbile engleză, franceză, germană, italiană sau spaniolă. Fie că sunteţi începător sau cunoaşteţi limba pe care vreţi să o studiaţi, cursurile de limbaj specializat oferite de Linguastar vă ajută să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele de comunicare în domeniul ales de dumneavoastră.

Cursuri de comunicare limbaj medical

Cursurile specializate de limbaj medical sunt interactive şi adresate medicilor şi asistentelor care doresc să lucreze în cadrul unui spital sau al unei unei clinici din afara ţării.

Acest curs vă ajută să:

  • utilizaţi procedurile de tratament şi diagnosticare în limba străină
  • comunicaţi în scris şi oral cu specialiştii din domeniu
  • comunicaţi cu pacienţii şi ceilalţi membri ai personalului medical
  • înțelegeţi şi să redactaţi o fişă medicală
  • înțelegeţi descrierea unor produse farmaceutice

Cursuri de comunicare limbaj tehnic

Acest tip de cursuri se adresează angajaţilor companiilor care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţie de comunicare într-un domeniu tehnic specific.

Acest tip de curs vă ajută să:

  • vă însuşiţi vocabularul specific domeniului tehnic pentru care optaţi (automotive, construcţii, automatizări etc.)
  • comunicaţi oral şi scris cu specialiştii din domeniu

Cursuri de comunicare limbaj juridic

Cursurile sunt adresate avocaţilor, oamenilor de afaceri şi angajaţilor din companii care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare în domeniul juridic, respectiv să înţeleagă mai bine textele de specialitate.

Cursuri de comunicare limbaj de afaceri

Cursurile sunt adresate persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de negociere, de susţinere a prezentărilor în cadrul companiilor, să-şi extindă vocabularul de afaceri sau să redacteze corect texte oficiale cu limbaj specific în domeniile: marketing, financiar, comercial, management sau HR.

* Aceste cursuri pot fi parte din ofertele adresate companiilor

Înapoi la tipuri de cursuri