Echipa noastră


Echipa coordonatoare

Oana Peltan

Oana Peltan

manager general

Mariana Sălăgean

Mariana Sălăgean

director programe lingvistice

Rebeca Muntean

Rebeca Muntean

office manager

András Peltan

András Peltan

project manager traduceri

Traineri


“Cursurile în cadrul Linguastar mă motivează şi mă încarcă cu energie. Cred că este un proces reciproc de învăţare şi pentru mine ca trainer şi pentru cursanţi. Învăţ foarte mult de la cursanţi, din diferitele lor experienţe şi consider această interacţiune foarte valoroasă. Mă împlineşte să constat progresele făcute de cursanţii mei şi le ofer mereu suportul în această călătorie lingvistică spre nivelul dorit.”


“Predau de mai bine de 10 ani și noul încă nu a dispărut. Fiindcă noul rezidă în oameni și în relația pe care o construiesc în timp, împreună cu aceștia. Cursanții pe care i-am avut în trecut m-au învățat că toți avem nevoie de timp, de spațiu, de respectarea ritmului propriu de învățare și creștere, și că aceste aspecte sunt întotdeauna customizabile. Cursanții mei din prezent îmi reamintesc în fiecare zi că un elefant se poate într-adevăr mânca – linguriță cu linguriță. Linguastar este locul unde entuziasmul este compatibil cu profesionalismul și umorul; Linguastar este ușa ce îmi înlesnește intrarea în lumea lor, a celor care se deschid și vor să pășească dincolo de „știut”, cât mai sus, chiar și până la stele.”Vă aşteptăm alături de noi

  • Aţi absolvit o facultate de limbi străine?
  • Vă place să predaţi?
  • Aveţi experienţă de minim 2 ani în predarea limbilor străine?
  • Aveţi experienţă de minim 2 ani în traduceri sau/şi interpretariat?

Trimiteţi-ne un Curriculum Vitae pe adresa de e-mail office@linguastar.ro, menţionând domeniul în care doriţi colaborarea cu centrul nostru de limbi străine. Vom analiza CV-ul şi aplicaţia dumneavoastră, urmând ca apoi să vă invităm la un interviu şi un test de cunoştinte şi abilităţi.