Regulamentul

cursurilor de limbi străine

RegulamentNoi, cei de la Linguastar suntem bucuroși să vă însoțim în frumoasă călătorie a învățării unei limbi străine. Și pentru că ne-ați ales ca furnizor de servicii, iată care sunt pașii pentru a putea studia alături de noi:

  • Primul pas: Înscrierea, prin completarea formularului de înscriere online, telefonic la numărul 0787 604 055, sau prin e-mail: cursuri@lingustar.ro
  • Cel de-al doilea pas: realizarea testului de plasare
  • Cel de-al treilea pas: efectuarea plății, respectiv achitarea avansului reprezentând 50% din prețul modulului și luarea la cunoștință a termenilor prezentați în acest document.

La înscriere vă rugăm să specificați detaliile cursului ales, opțiunile de studiu (individual, tandem, grupă mică, grupă mare ), urmând că la finalizarea înscrierilor să fiți înștiințat dacă grupa pentru care ați optat se realizează sau nu. În cazul în care grupa nu se realizează, iar dumneavoastră nu optați pentru alt tip de curs, vă vom restitui avansul achitat.

 

Numărul maxim de cursanți într-o grupa este de 8. Ne rezervăm dreptul de a închide o grupa cu mai puțin de 8 cursanți.

 

Locurile sunt limitate de aceea ele devin garantate în momentul achitării taxei de participare, altfel înscrierea se realizează pe principiul primul venit-primul servit.

 

Ședințele de la care absentați nu pot fi recuperate iar participanților nu li se returnează suma aferentă numărului de ore de la care au lipsit, excepție fac cursurile individuale, la care dacă se anunță cu 24 de ore înainte, nu se pierd.

 

În cazul în care numărul minim de cursanți dintr-o grupă nu este atins și cursul nu se organizează, taxa de participare se va restitui integral.

 

Taxa de curs variază în funcție de modul în care optați să studiați (individual, tandem, grupă mică sau grupă mare). Dacă doriți să schimbați modul în care urmați cursul, se va modifica și tariful acestuia. Taxa de curs se achită în două tranșe: 50% înainte de începerea cursului și 50% până la mijlocul cursului, cea de-a 7-a ședință.

 

Este necesară efectuarea testării nivelului de cunoștințe pentru limba pe care vreți să o studiați pentru a vă putea încadra în grupa ce corespunde nivelului dumneavoastră. Testul se poate efectua online, accesând de pe pagina noastră de web lingustar.ro secțiunea teste online. După ce completați răspunsul la toate întrebările din test, vă rugăm să completați și formularul de înscriere și veți primi în cel mai scurt timp prin e-mail informații despre nivelul la care va situați și posibilitățile de urmare a cursurilor.

 

Participarea la cursuri este responsabilitatea cursantului. Ședințele la care nu participați sunt considerate pierdute și veți fi nevoit să recuperați singur materia. Dacă însă veți solicita expres realizarea, ședințelor acest lucru se poate face doar individual și contra cost. Prețul va fi cel stabilit pentru studiu individual. În cazul în care urmați un curs individual și nu puteți participa, puteți anula cursul cu 24 de ore înainte, altfel contravaloarea serviciului se achită.

 

Evaluarea progresului se face la începutul și la finalul cursului, excepție fac cursanții care nu au avut contact anterior cu limba, caz în care evaluarea se va face doar la finalul modulului. Veți fi evaluat pentru a putea cuantifica progresul realizat.

 

Certificarea participării la curs / absolvirii unui modul se face la cerere prin acordarea unui certificat de participare, dacă ați avut un grad de participare la cursuri de 80%.

 

Notă privind protecția datelor – Conform cerințelor Actului privind Protecția Datelor din Uniunea Europeană, nr. 679/2016, Linguastar are obligația legală de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, orice date personale pe care ni le furnizezi. Pentru datele completate pe fișa de înscriere, scopul colectării este:

  • de a păstra o evidență a cursanților noștri, din punct de vedere academic și educațional
  • de a păstra o evidența financiară corectă
  • de a putea să ținem cont de eventualele cerințe speciale ale cursanților noștri
  • de a oferi o evidență a rezultatelor academice sponsorilor cursanților noștri, dacă este cazul

Prin înscrierea la curs îți dai acordul ca Linguastar să colecteze și să proceseze aceste informații pentru scopurile precizate mai sus, care pot implica transferul datelor tale către alți colaboratori Linguastar.

 

Scrieţi-ne pentru a afla mai multe detalii sau pentru programarea cursului dumneavoastră on-line.

Înapoi la cursuri