Traduceri

TraduceriFie că aveţi nevoie să traduceţi un material tehnic, juridic, medical, literar sau un act de studii, la Linguastar veţi găsi partenerul perfect.
Vă oferim servicii de traduceri autorizate din şi în toate limbile de circulaţie internaţională (engleză, germană, spaniolă, italiană, portugheza, rusă, franceză dar şi în maghiară, bulgară, cehă, croată, finlandeză, greacă, daneză, olandeză, poloneză, sârbă, slovacă, slovenă, suedeză, turcă, japoneză, arabă, ebraică, persană sau albaneză). Dacă limba din sau în care aveţi nevoie de traducere nu apare în descrierea de mai sus, întrebaţi-ne dacă putem sau nu traduce, răspunsul este de cele mai multe ori da.

Realizăm:

  • traduceri de marketing
  • traduceri medicale
  • traduceri juridice
  • traduceri economice şi financiare
  • traduceri tehnice
  • traduceri construcţii

Preţurile încep de la 18 Lei pe pagină şi se fac reduceri sau majorări de preţ în funcţie de: limbă, termenul de predare, gradul de dificultate al textului şi de volumul lucrării.

Cotaţia pentru traducerea unei pagini se calculează per pagină (2000 caractere cu spaţii/pagină), în funcţie de documentul sursă. Pentru un volum mai mare de traduceri dar și pentru clienţii cu care încheiem contracte de colaborare acordăm reduceri de preţ.

În cazul în care pe lângă traducere solicitaţi şi legalizarea notarială, se va percepe şi taxa de legalizare notarială. Pentru documentele care necesită legalizare notarială se va prezenta documentul în original.

Pentru ca actele sa fie valabile în străinătate, conform prevederilor stipulate în cadrul Convenţiei de la Haga, este nevoie ca ele să fie apostilate, traduse, legalizate şi supralegalizate. Linguastar vă pune la dispoziţie acest serviciu contra cost, preţul urmând a fi stabilit în funcţie de numărul de acte care necesită apostilare.
Pentru traducerile solicitate în aceeaşi zi, se aplică o taxă de urgenţă de 50%. Clienţii fideli sunt scutiţi de această taxă, în limita a 8 pagini traduse/zi.
Documentele tipizate: acte de studiu, certificate, adeverinţe etc. sunt evaluate per pagină.

Traducerea se poate ridica personal de la sediul nostru, se poate trimite pe e-mail la traduceri@linguastar.ro, fax, prin curier sau poştă.